Onze locatie

De ACvZ vliegt vanaf voormalig vliegveld Soesterberg. De toegang tot het zweefvliegveld is via het Nationaal Militair Museum aan de Verlengde Paltzerweg weg in Soest. Indien u met de auto komt kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats van het museum en dan te voet verder gaan naar de ACvZ. Het terrein is in principe niet toegankelijk voor auto's van bezoekers, maar lopend of fietsend kunt u tot aan ons toegangshek komen. U loopt/fietst in het verlengde van de toegangspoort langs het museum op (het museum ligt dan aan uw linkerhand) tot u bij de slagboom komt. U gaat langs deze slagboom op en blijft alsmaar rechtdoor lopen tot de derde verharde weg aan de linkerkant. Daar vind u het toegangshek (met stoplicht) naar het zweefvliegveld, hier dient u een ACvZ-lid te bellen om het hek voor u open te doen.

Het telefoonnummer waarop wij (alleen tijdens het vliegbedrijf!) bereikbaar zijn is: 06-482 442 58Mocht u gebruik maken van uw navigatiesysteem, dan is het adres van het Zweefvliegveld: Verlengde Paltzerweg 45, 3768 MX Soest

Pas op: bij sommige routeplanners wordt dit adres op de verkeerde locatie aangegeven. Is dit het geval, navigeer dan naar huisnummer 1, u wordt dan geleid naar de parkeerplaats van het museum.

 

© 2023 Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen
ACvZ Menu