logo AmstelGlide

AmstelGlide 2024

zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024
De data voor de AmstelGlide 2024 editie zijn vastgesteld (en bevestigd) op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024. Zet deze data dus alvast in je agenda en reserveer snel een kist! Het AmstelGlide weekend valt dit jaar direct aansluitend op de OMK.

Kosten


De voorlopige kosten voor deelname zijn vastgesteld op:
OmschrijvingPrijsPer
Regulier inschrijfgeld€ 40,-Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Inschrijfgeld voor jongeren t/m 25€ 30,-Zweefvliegtuig
Inschrijfgeld voor ACvZ-leden€ 20,-Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Sleepstart€ 40,-Sleep tot 400 meter*
Barbecue op de eerste avond€ 15,-Persoon
* In verband met reductie van geluidsoverlast voor onze omwonenden zijn slepen en zelfstarten alleen bij uitzondering toegestaan als lieren niet mogelijk is! Let op: bovenstaande sleeptarieven worden tijdens de AmstelGlide ook gehanteerd voor leden van de ACvZ!

Betaling


Betalen voor inschrijving en de BBQ kan via rekening NL53 INGB 0003 6577 12 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG. Vermeld bij betaling aub. duidelijk AmstelGlide 2024, je registratie en/of callsign. Winnaars van de AmstelGlide 2023 worden vrijgesteld van betaling van het inschrijfgeld voor deelname aan de AmstelGlide van 2024 om hun titel te verdedigen. Indien van toepassing wordt alleen het aanvullende tarief voor sleepstarts in rekening gebracht.

Correspondentie


Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl. Gaat je vraag over een inschrijving of betaling, vermeld dan altijd duidelijk je aanmeldnummer. Dit tref je aan in de bevestigingsmail die je na je aanmelding hebt ontvangen en op de factuur die bij die mail was bijgesloten.